App instellen

Om jouw App en Portaal te personaliseren met eigen kleuren, logo's en huisstijl volg je de volgende stappen:

1. Klik op Mijn Bedrijf (desktop) of klik op "Meer" (mobiel)
  2. Klik op Instellingen
  3. Klik op App & portaal

Hier staat een aparte sectie waar je jouw App & Portaal kunt personaliseren. Zo kun je logo's toevoegen, eigen kleuren kiezen, achtergronden toevoegen & links naar je eigen social media kanalen toevoegen.

Kleuren kunnen worden opgegeven in HEX-kleurcodes, of je hebt de mogelijkheid om direct een kleur te kiezen in de color picker.

Instellingen Native App

Indien je een native app hebt voor jouw klanten dan heb je ook een sectie met instellingen voor de native app.

Domein aanpassen

Tijdens het aanmaken van jouw account hebt je daarnaast een eigen domein voor jouw portaal & app aangemaakt. Mocht je een andere domeinnaam willen dan kun contact opnemen via support@trainin.nl.