Bedrijfsprofiel pagina maken en delen

Je hebt de mogelijkheid om in Trainin je eigen bedrijfsprofiel pagina te maken en deze pagina bijvoorbeeld als jouw website te gebruiken of te delen met klanten. Om dit te doen volg je de volgende stappen:

1. Klik rechtsboven op Mijn Bedrijf (desktop) of klik op "Meer" (mobiel)
  2. Klik op Instellingen
  3. Klik op Profiel
  4. Scroll naar onder en zet "Maak bedrijfsprofiel openbaar" aan

Vervolgens krijg je direct de link naar jouw bedrijfsprofiel pagina te zien en kun je deze bekijken of kopiƫren.

Tip: mocht je de pagina willen bezoeken dan raden we aan om de pagina in een incognito tabblad te openen, zodat je kunt zien hoe niet bestaande klanten eventueel de pagina zien.