App instellen

Om jouw portaal en klantenapp te personaliseren met eigen kleuren, logo's en huisstijl volg je de volgende stappen:

1. Klik rechtsboven op je naam (desktop) of klik op "Meer" (mobiel)
  2. Klik op Instellingen
  3. Klik op App & portaal

Hier staat een aparte sectie waar je de instellingen voor jouw App & Portaal kunt updaten. Zo kun je logo's toevoegen, eigen kleuren kiezen & links naar je eigen social media kanalen toevoegen.

Kleuren kunnen worden opgegeven in HEX color codes (of door simpel weg een kleur aan te klikken)

Tijdens het aanmaken van jouw account hebt je daarnaast een eigen domein voor jouw portaal & app aangemaakt. Mocht je een andere domeinnaam willen dan kun contact opnemen via support@trainin.nl.