Rekeningnummer van bedrijf wijzigen

Om je rekeningnummer te wijzigen zijn er twee aparte handelingen nodig.

1. Rekeningnummer wijzigen bij Trainin

Het is nodig om je rekeningnummer te wijzigen bij Trainin, zodat wij de kosten voor het pakket kunnen blijven innen. Indien dit namelijk niet lukt, dan zal je Trainin account automatisch geblokkeerd worden en kun je pas weer inloggen als je jouw nieuwe rekeningnummer hebt opgegeven. Je bestaande klanten zullen zich overigens wel gewoon voor de sessies kunnen blijven aanmelden en niks zal worden verwijderd.

Om je rekeningnummer te wijzigen, ga naar Instellingen en klik op Bankgegevens, waar je de volgende velden kan aanpassen:

• Naam rekeninghouder
  • IBAN
  • BIC

2. Rekeningnummer wijzigen bij Mollie

Om betalingen te blijven ontvangen en te verwerken is het nodig om het rekeningnummer te wijzigen bij Mollie. Deze wordt niet automatisch aangepast wanneer je jouw rekeningnummer bij Trainin wijzigt. Mollie betaalt uit aan het rekeningnummer dat bij hen bekend is.