Personeel toevoegen

Indien je een Pro account hebt kun je via het kopje Personeel eenvoudig medewerkers toevoegen aan het bedrijfsaccount.

1. Klik op Mijn Bedrijf (desktop) of klik op "Meer" (mobiel)
  2. Klik op Personeel
  3. Klik op Nieuwe medewerker
  4. Er verschijnt een venster waar je voornaam, achternaam en e-mailadres kunt invullen
  5. Klik op Verstuur en de medewerker ontvangt een e-mail met logingegevens en link naar bedrijfsportaal

Vervolgens kun je de gegevens en instellingen van de medewerker aanpassen:

• Stel de rol van de medewerker in, dit bepaalt welke permissies de medewerker heeft
  • Pas profielgegevens aan van medewerker, zoals naam, e-mailadres of foto
  • Stel in aan welke activiteiten de trainer is gekoppeld
  • Stel in welke e-mail notificaties de medewerker ontvangt
  • Stel de agenda-instellingen in van de medewerker (medewerker kan dit nu alleen doen)

Verder kan de medewerker met hetzelfde account inloggen in de app/omgeving van de klanten.