Personeel verwijderen

Wanneer je een medewerker wilt verwijderen dan volg je de volgende stappen:

  1. Klik rechtsboven op Mijn Bedrijf (desktop) of klik op "Meer" (mobiel)
  2. Klik op Personeel
  3. Klik op de medewerker welke je wilt verwijderen
  4. Klik rechtsboven op de rode verwijder-button


Belangrijk:

Wanneer je een medewerker verwijdert, dan wordt de medewerker uit alle toekomstige sessies (lessen en trainingen) verwijderd en kan de medewerker niet meer inloggen.

Wel blijft de historie bewaard, denk aan de sessies waarop de medewerker in het verleden was ingepland, uren-rapportages en acties die de medewerker heeft gedaan (bijvoorbeeld wijzigingen aan een klant/product).