Sessie boeken zonder account aan te maken

Het is als klant mogelijk om een sessie te boeken met een gratis product zonder een account aan te hoeven maken. Hierdoor kan er eenvoudig een 'drempel' worden weggenomen!

Je kunt dit instellen via Mijn Bedrijf > Instellingen > Voorkeuren: Klanten.

Hier kun je aangeven dat een klant kan boeken zonder een account aan te maken.

Als je vervolgens een gratis product aanmaakt en deze koppelt aan de activiteit, kan de klant via de boekingsmodule (widget) een boeking doen zonder een account aan te maken.

De lead wordt vervolgens wel aan de ledenadministratie toegevoegd (zonder inlogaccount), waarna jij zelf in een later stadium eenvoudig een welkomstmail inclusief inloggegevens kan sturen zodra de klant lid wilt worden.