Reeks of terugkerende planning aanmaken

Om een tijdelijke of doorlopende reeks of terugkerende planning aan te maken volg je de volgende stappen:

Desktop

1. Ga naar Agenda
  2. Klik op een tijdslot in dag- of weekweergave of op de dag in maandweergave
  3. Selecteer in het geopende venster de activiteit en eventueel locatie of trainer
  4. Selecteer bij Herhaal "elke week" of  "elke 2/3/4 werken"

Mobiel / tablet

1. Ga naar Agenda
  2. Houd tijdslot in dag- of weekweergave of dag in maandweergave iets langer ingedrukt
  3. Selecteer in het geopende venster de activiteit en eventueel locatie of trainer
  4. Selecteer bij Herhaal "elke week" of  "elke 2/3/4 werken"

Indien je een reeks of terugkerende planning wilt aanmaken dan heb je verschillende mogelijkheden:

• Datum & tijd: dit is de datum en tijdstip van de eerste sessie (bijvoorbeeld training, les of cursus), vanaf dit moment gaat de reeks of planning in.
  • Herhaal: in het geval van een reeks dan wil je dat de sessie tijdelijk of doorlopend terugkeert. Bij herhaal kun je aangeven wanneer je wilt dat de sessies terugkeren. 'Elke week' houdt in dat sessies wekelijks terugkeren, daarnaast kun je ook aangeven of je wilt dat sessies om de 2, 3 of 4 weken terugkeren.
  • Herhaal tot: geef aan wanneer de reeks eindigt op basis van het aantal sessies of einddatum of geef aan dat de reeks oneindig doorloopt.

Je kunt vervolgens eenvoudig een enkele sessie wijzigen, zoals tijd, locatie of trainer, of de reeks wijzigen, zoals verlengen of verkorten.