Agenda- item terugkerend inplannen

Het is mogelijk om een agenda-item (bijvoorbeeld afspraak of team-meeting) terugkerend in te plannen. Verder kun je te allen tijde de reeks wijzigen en annuleren. Om een taak, item, privé afspraak of vakantie aan te maken en te herhalen in de Agenda volg je de volgende stappen:

1. Ga naar Agenda
  2. Klik op een tijdslot in dag- of weekweergave of op de dag in maandweergave
  3. Selecteer Item/taak

Bij Herhaling kun je aangeven in welke frequentie deze afspraak/item in de agenda komt te staan.

Vervolgens kun je een omschrijving aan het agenda-item geven, kun je aangeven wie het betreft en of het bedrijf op dat moment gesloten is. Wanneer je aangeeft dat het tijdslot geblokkeerd moet worden, kunnen er geen boekingen voor privé activiteiten gemaakt worden (indien te boeken)

Let op: reeds ingeplande sessies blijven bestaan en worden niet automatisch verwijderd.