Hoe maak ik een video of videocollectie aan?

Om een video of videocollectie aan te maken, volg je de volgende stappen:

1. Ga via Mijn bedrijf naar Video's
  2. Klik op Nieuwe videocollectie
  3. Vul naam in, bijvoorbeeld "Instructievideo" of "Trainingsprogramma"
  4. Klik op Volgende

Je hebt vervolgens de volgende basisinstellingen:

• Omschrijving: geef een omschrijving mee om aan te geven wat klanten of leden kunnen verwachten van de video of videocollectie.
  • Foto: upload een mooie foto, deze is zichtbaar in de videotheek in de klantenapp of -portaal.
  • Gratis beschikbaar: je kunt aangeven of de videocollectie door iedere klant gratis bekeken kan worden in de videotheek

Vervolgens kun je jouw eigen videocollectie samenstellen. Met het aanmaken van een videocollectie kun je zowel één video toevoegen als een programma met meerdere video's, pagina's en headers, zodat je overzicht kunt aanbrengen en instructies kunt meegeven. Een videocollectie kun je vervolgens verkopen of gratis beschikbaar maken voor jouw klanten, al dan niet gekoppeld aan een product.

Nadat je een videocollectie hebt aangemaakt, kun je de videocollectie eventueel verkopen als losse aankoop of kun je eventueel per abonnement of rittenkaart aangeven of men toegang heeft tot de videocollectie.

Foutmelding: mocht je een foutmelding krijgen in het trainin portaal bij een bepaalde video die door uzelf is geüpload op youtube check dan of de instellingen van de video op youtube goed staan (is hij openbaar, kan het gedeeld worden en door iedereen bekeken worden etc.)