Hoe kan ik een video of videocollectie verkopen?

Om een video of videocollectie te verkopen als losse aankoop zul je een product moeten aanmaken. Dit product kun je vervolgens weergeven in de Shop of je kunt betaalverzoeken versturen. Wanneer de klant het product koopt zullen ze direct toegang krijgen tot de video of videocollectie, je kunt hierbij ook instellen hoe lang ze eventueel toegang krijgen.

Om een video of videocollectie als product te verkopen, volg je de volgende stappen:

1. Ga via Mijn bedrijf naar Producten
  2. Klik op tabje Artikelen, bar, video's & giftcards
  3. Klik op de button Nieuw item of "+" (mobiel)
  4. Selecteer Video bij "Type product"
  5. Vul naam in, bijvoorbeeld "Trainingsprogramma"
  6. Klik op Volgende

Je hebt vervolgens de volgende basisinstellingen:

• Omschrijving: geef een omschrijving mee om aan te geven wat klanten of leden kunnen verwachten van het product.
  • Videocollectie: geef aan welke videocollectie je verkoopt.
  • Categorie: indien categorieën zijn aangemaakt, dan kun je een categorie selecteren
  • Toegang: geef eventueel aan hoe lang een klant toegang heeft tot de video of videocollectie
  • Foto: upload een mooie foto, deze is zichtbaar in de Shop en kassa.
  • Prijs: geef de prijs op en het btw-tarief

Verder heb je meer geavanceerde opties, zoals voorraad, zichtbaarheid of mail info.