Per product instellen welke video's bekeken kunnen worden

Je kunt eenvoudig per product, denk aan een abonnement of rittenkaart, aangeven welke video's met het product bekeken kunnen worden. Je kunt dit doen via de volgende stappen:

1. Ga via Mijn bedrijf naar Producten
  2. Klik op het desbetreffende product
  3. Scroll naar "Video's" (let op: er moeten wel videocollecties zijn aangemaakt)
  4. Selecteer één of meerdere videocollecties en klik onderin op opslaan

Klanten of leden die het desbetreffende product hebben, kunnen vervolgens via de videotheek (Video) in de klantenapp of -portaal de videocollecties bekijken totdat het product is beëindigd of is geconsumeerd.