Ruimtes, velden of apparatuur per locatie aanmaken

Indien je gebruik maakt van het Premium pakket of de "Ruimtes beheren"-add-on hebt geactiveerd in het Pro pakket dan heb je de mogelijkheid om per locatie meerdere ruimtes, apparatuur of velden aan te maken, zodat je een locatie beter kunt beheren. Je kunt dit doen door via

1. Klik via Mijn Bedrijf op Locaties
  2. Klik op de desbetreffende locatie of maak nieuwe locatie aan
  3. Scroll naar Ruimtes & apparatuur
  4. Voeg een ruimte / apparaat toe

Hieronder het verschil tussen een ruimte, apparaat of veld:

• Ruimte: een ruimte, kamer of zaal
  • Apparaat: een toestel in de gym
  • Veld: een voetbalveld, tennis- of padelbaan

Beschikbare plekken per ruimte, apparaat of veld beheren

Per ruimte, apparaat of veld kun je het aantal plekken opgeven, zodat je bijvoorbeeld het maximale aantal plekken in een ruimte of op het veld kunt beheren.

Voorbeeld 1 (privé sessies): stel er kunnen maximaal maar 4 PT’s in de ruimte worden gegeven dan kun je instellen dat in de ruimte maar 4 plekken beschikbaar zijn.

Voorbeeld 2 (privé sessie én groepslessen): stel er is plek voor 10 personen in de zaal, en er is reeds een groepsles van 8 personen ingepland dan kunnen er nog maar 2 PT’s worden gegeven.