Agenda-item als hele dag in te plannen

Om een taak, item, privé afspraak of vakantie aan te maken en te herhalen in de Agenda volg je de volgende stappen:

1. Ga naar Agenda
2. Klik op een tijdslot in dag- of weekweergave of op de dag in maandweergave
3. Selecteer Item/taak
4. Check het vinkje aan bij  “Hele dag”

De agenda is geblokkeerd voor de hele dag, en wordt als volgt weergegeven:

Het is mogelijk om een agenda-item als hele dag in te plannen. Vervolgens zie je die in de agenda bovenaan en niet meer in tussen alle sessies.

Verder kun je agenda-items eenvoudig naar hele dag slepen in agenda of eventueel een agenda-item weer van hele dag naar een tijdslot slepen.