Agenda-items en vakanties in agenda

Om een agenda-item aan te maken, zoals een team-meeting of privé afspraak, of jouw afwezigheid aan te geven, denk aan een vakantie, in de Agenda volg je de volgende stappen:

Desktop

1. Ga naar Agenda
  2. Klik op een tijdslot in dag- of weekweergave of op de dag in maandweergave
  3. Selecteer Item/afwezigheid

Mobiel / tablet

1. Ga naar Agenda
  2. Klik rechtsboven op + of houd vinger ingedrukt op tijdslot
  3. Selecteer Item/afwezigheid

Vervolgens kun je een omschrijving aan het agenda-item geven, kun je aangeven wie het betreft en of het bedrijf op dat moment gesloten is. Verder kun je een item herhalen of als hele dag instellen. Wanneer je aangeeft dat het tijdslot geblokkeerd moet worden, kunnen er geen boekingen voor privé activiteiten gemaakt worden (indien boekbaar) .

Let op: reeds ingeplande sessies blijven bestaan en worden niet automatisch verwijderd wanneer je bij het aanmaken van een item aangeeft dat het tijdslot geblokkeerd moet worden.