Shop instellen en bekijken

Je hebt de mogelijkheid om jouw Shop te configureren. Zo kun je producten rangschikken, zodat je de volgorde kunt bepalen van de product in de Shop. Daarnaast kun je categorieën aanmaken welke zichtbaar zijn in de Shop. Verder kun je de voorkeuren van de shop instellen, waardoor de labels.

Om de voorkeuren van de Shop in te stellen volg je de volgende stappen:

1. Ga naar Instellingen
  2. Ga naar Shop

Verder kun je zelf bepalen welke producten zichtbaar zijn in de Shop. Klik hier als je wilt weten hoe je dat kunt doen.

Om de Shop te bekijken via het bedrijfsportaal volg je de volgende stappen:

1. Ga naar Producten
  2. Klik op Meer
  3. Klik op Shop bekijken

Je gaat vervolgens naar de Shop waar je kunt bekijken welke producten, zoals rittenkaarten of abonnementen, je aanbiedt. Dit zien jouw klanten in de app.