Retail/bar/digitaal product verkopen

Indien je producten zoals een shirt, koffie of trainingsschema's wilt verkopen kan je gebruik maken van de Kassa.

Er zijn verschillende manieren om gebruik te maken van de Kassa (1. Via + Kassa of via 2. Klanten > Klant > Kassa).

Zodra je in de Kassa-module zit, is er de mogelijkheid om de verschillende producten aan te klikken (eventueel in combinatie met Credit-producten) en vervolgens de klant op te zoeken via Klantgegevens. Indien je puur een orderregel voor de administratie wilt aanmaken, kun je Walk-in selecteren.

Zodra je alle producten hebt geselecteerd, heb je de mogelijkheid om de prijs eventueel aan te passen.

Je hebt vervolgens de keuze of de betaling reeds is gedaan aan de kassa (via PIN/kaart of Contant) of dat er een betaallink gestuurd moet worden naar de klant, waarna de klant kan afrekenen.