Sessie (training, les of event) aanmaken

Om een sessie (bijvoorbeeld training, les of event) aan te maken of in te plannen op een bepaald tijdstip volg je de volgende stappen:

Desktop

1. Ga naar Agenda
  2. Klik op een tijdslot in dag- of weekweergave of op de dag in maandweergave

Mobiel / tablet

1. Ga naar Agenda
  2. Klik rechtsboven op + of houd vinger ingedrukt op tijdslot

Je krijgt vervolgens een venster te zien waar je de mogelijkheid hebt om de activiteit, locatie of trainer te selecteren en eventueel een bestaande klant kunt selecteren.

Je hebt ook de mogelijkheid om een sessie terug te laten keren, oftewel een reeks aan te maken. Voor meer informatie over het aanmaken van een reeks, kun je dit artikel bekijken.

Klik op "Sessie inplannen" om een sessie aan te maken in de agenda. Je kunt de sessie altijd nog eenvoudig wijzigen of annuleren.