Locatie of ruimte wijzigen van ingeplande reeks

Je kunt eenvoudig de locatie van een sessie of reeks wijzigen naar een andere locatie.

Nieuwe locatie of ruimte

Wanneer je een nieuwe locatie of ruimte hebt aangemaakt en deze locatie of ruimte ook hebt ingesteld als mogelijke locatie/ruimte bij de activiteit (kan via wijzigen activiteit onder Locaties), dan kun je eenvoudig de locatie veranderen van een sessie of reeks.

Om een reeks of terugkerende planning te wijzigen volg je de volgende stappen:

1. Ga naar Agenda
  2. Klik op een Sessie die behoort tot de reeks die je wilt wijzigen
  3. Klik op Wijzigen
  4. Selecteer of je Sessie of Reeks wilt wijzigen
  5. Selecteer de nieuwe locatie bij Locatie

Let op: Indien de reeks wordt gewijzigd raden we aan om aan te geven dat je alle (toekomstige) sessies wilt overschrijven met de nieuwe wijzigingen, zodat alle sessies de nieuwe locatie krijgen. Dit is de standaardinstelling. Wanneer je dit niet doet, dan kan het zo zijn dat de oude locatie bij sommige sessies blijft staan.

Bestaande locatie of ruimte

Je kunt een bestaande locatie of ruimte eenvoudig wijzigen. In dit geval wordt de wijziging direct doorgevoerd bij de toekomstig geplande sessies en reeksen in de Agenda. Om een bestaande locatie of ruimte te wijzigen kun je het volgende doen:

1. Ga naar Activiteiten
  2. Klik op Locaties
  3. Klik op de locatie/ruimte die je wilt wijzigen
  4. Wijzig de naam of het adres