E-mailnotificaties klant aan- en uitzetten

Om aan te geven welke e-mail notificaties jouw klanten standaard zullen ontvangen volg je de volgende stappen:

1. Klik op je Mijn Bedrijf
  2. Klik op Instellingen en ga naar E-mail
  3. Scroll naar Notificaties naar klant
  4. Selecteer welke notificaties je wilt versturen naar klanten

Je hebt hierbij ook de mogelijkheid om bepaalde notificaties volledig uit te zetten. Als je deze optie selecteert, kunnen jouw klanten dit ook niet aanvinken in de app om deze notificatie te ontvangen.

Tot slot kun je per klant instellen welke notificaties hij/zij wel wilt ontvangen, en welke niet. Dit kun je doen via Klanten > Klant > Communicatie voorkeuren