Marketing: hoe bedrijf gevonden?

Indien je een Pro account hebt dan heb je de mogelijkheid om in te stellen dat nieuwe klanten kunnen aangeven hoe ze jouw bedrijf hebben gevonden.

Om dit in te stellen volg je de volgende stappen:

1. Klik op je Mijn Bedrijf
  2. Klik op Instellingen
  3. Klik onder Voorkeuren op Klanten
  4. Ga naar het veld Klant kan aangeven hoe ze je bedrijf hebben gevonden

Ze kunnen kiezen uit standaardopties, waaronder Instagram, Facebook, Google of folder, en daarnaast heeft de klant de optie om een eigen kanaal in te voeren.

Deze gegevens worden bij gehouden in de ledenadministratie via Klanten > Klant > Details.