E-mail notificaties bedrijf aan- en uitzetten

Hoe kan ik (bepaalde) e-mailnotificaties aan of uitzetten welke ik als bedrijf of personeel ontvang?

Om aan te geven welke e-mail notificaties je wilt ontvangen volg je de volgende stappen:

1. Klik op Mijn Bedrijf
  2. Ga naar Instellingen en scroll naar E-mail
  3. Selecteer welke notificaties je wilt ontvangen als bedrijf

De taal van de e-mailnotificaties ingesteld op basis van de taal van jouw bedrijf.

Wanneer je een Pro-account hebt kun je ook aangeven welke notificaties trainers kunnen ontvangen en heb je daarbij de mogelijkheid om aan te geven welke notificaties nieuwe medewerkers standaard krijgen (dit kan via Personeel > Medewerkers).