Referral verkoop bijhouden

Je kunt een referral parameter meegeven aan de URL van een checkout-pagina, widgets of andere links. Hierdoor kun je meten hoe vaak een product is verkocht door het delen van de referral-link. Je kunt dit instellen via Marketing > Tracking

LET OP: indien je niet bekend bent met het configureren van een URL of referral, raden we aan dat referrals worden ingesteld door de webontwikkelaar of het marketingbureau waarmee je samenwerkt.

Via Financiƫn kun je een export maken van referrals, daarnaast kun je per betaling inzien of er sprake is geweest van een referral.