Gratis activiteit

Je hebt in het Pro pakket de mogelijkheid om gratis activiteiten aan te bieden, zoals bijvoorbeeld een speciale Kerstbootcamp, een BBQ of vrij trainen voor alle leden.

Wanneer je een activiteit wilt aanmaken, waarvoor men zich gratis kan aanmelden dan volg je de volgende stappen:

1. Ga naar Mijn Bedrijf > Activiteiten
  2. Klik op Nieuwe activiteit, en begin met het opgeven van de gewenste info
  3. Klik onder Boekingsinstellingen bij het veld "Credits per boeking" op Gratis activiteit

4. Kies bij Betaalopties een Gratis optie

5. Indien gekozen voor "Gratis - enkel met gekoppelde producten" dan kun je vervolgens onder Producten kiezen met welk product je deze activiteit gratis kunt boeken

Belangrijk: een gratis activiteit zonder product is enkel beschikbaar zodra een klant is ingelogd in de app (dus mochten 'niet-klanten' een gratis activiteit willen volgen, zullen ze eerst een klantaccount moeten aanmaken).