Privéactiviteit aanmaken

Om een privé activiteit (bijv. privéles of PT/ Personal Training)  aan te maken volg je de volgende stappen:

1. Ga naar Activiteiten
  2. Klik op Nieuwe activiteit
  3. Selecteer bij Type "Privé"

Bij een privéactiviteit kan één persoon (alleen of namens een groep) een boeking doen. Deze type activiteit is ideaal voor personal training of privélessen.

Let op: In het geval van een privéactiviteit kun je jouw beschikbaarheid opgeven (of per trainer in geval van Pro pakket). Dit is essentieel wanneer klanten of leden zelf een privésessie kunnen boeken of aanvragen (dit kun je instellen per activiteit). Een tijd kan dan maar door één persoon (of één persoon namens een groep) worden geboekt of worden aangevraagd.