E-mails personaliseren

Opvolgmails kun je volledig opmaken en stylen via Marketing > Opvolgmails.

Om de standaard e-mails naar klanten of leden te personaliseren volg je de volgende stappen:

1. Klik rechtsboven op Mijn Bedrijf (desktop) of klik op "Meer" (app)
  2. Klik op Instellingen
  3. Klik onder Email op Personaliseren
  4. Upload logo en stel aanhef en afsluiting in

E-mail logo

Het e-mail logo wordt in elke mail getoond die naar de klant of lid gaat.

Tip: We raden een transparant PNG-bestand aan dat goed is bijgesneden.

Aanhef

Je kunt instellen met welke aanhef de klanten in e-mails worden aangesproken, bijvoorbeeld "Hoi" of "Beste" en de naam van de klant. Je kunt de volgende variabelen gebruiken:

Afsluiting

Je kunt instellen met welke tekst e-mails naar klanten worden afgesloten. Zo kun je aangeven via welke manier ze je kunnen contacten en vervolgens afsluiten met bijvoorbeeld "Met vriendelijke groet".  Je kunt de volgende variabelen gebruiken: