Boekingen - overzicht met alle boekingen

Via Rapporten (onder boekingen) en Agenda (via "Meer"-button) heb je de mogelijkheid om een lijst van alle losse boekingen terug te zien, en ook op detailniveau een boeking te bekijken. Dit kan reuze handig zijn voor eigen analyses of om bepaalde boekingen te checken.

Zo zijn de volgende overzichten beschikbaar:

• Proeflessen
  • Betaalde boekingen
  • Annuleringen (met splitsing geen refund, en door wie)
  • No-shows (deelnemers die zijn komen opdagen)
  • Openstaande boekingen (boekingen die nog moeten worden betaald)

Elk overzicht kan gefilterd worden op trainer, locatie, groep of andere statusfilters. Ook heb je de mogelijkheid om elk overzicht te downloaden in een Excel- of CSV-bestand.