Klant: factuur bekijken of downloaden

Als een klant is ingelogd in de app of portaal dan kan de klant naar Producten gaan en op het tabje Betalingen klikken. Als een factuur is aangemaakt na een betaling (automatisch of handmatig) dan kan de klant tevens de factuur bekijken en downloaden.

Daarnaast ontvangt elke klant, wanneer een product is aangeschaft, een e-mail met een betaalbevestiging. Wanneer een factuur is aangemaakt wordt in deze e-mail ook een factuur (in PDF) als bijlage toegevoegd.