Gedeeltelijke creditfactuur aanmaken

Indien je slechts over een gedeelte van een gefactureerd bedrag een creditfactuur wilt maken, kun je de volgende stappen volgen.

1. Ga naar Financiƫn
  2. Klik op + Nieuwe verkoop en vervolgens op Factuur aanmaken
  3. Zoek en selecteer de klant
  4. Klik op + Aangepast - je kan nu een factuurregel toevoegen zonder dat de klant een product krijgt.
  5. Vul omschrijving in zoals gewenst, inclusief tarief en btw-tarief. Let op: het tarief maak je hier NEGATIEF (een "-" voor het bedrag).

7. Tot slot kun je de factuur aanmaken en wordt deze gegenereerd.