Extra info bij welkomstmail

Je hebt de mogelijkheid om eventueel extra informatie of instructies toe te voegen aan de welkomstmail (naast de standaard info die er al staat). Deze welkomstmail krijgen ze bijvoorbeeld als jij een klant aanmaakt of als iemand zich via het aanmeldformulier (Signup) aanmeldt.

Om extra informatie aan de welkomstmail toe te voegen volg je de volgende stappen:

1. Klik op Mijn Bedrijf
  2. Ga naar Instellingen
  3. Ga naar Personaliseren onder E-mail
  4. Voeg extra info toe bij het veld Welkomst e-mail

Let op: bovenstaande info wordt enkel toegevoegd aan de welkomst e-mail. Aanhef, afsluiting of tekst over logingegevens is daarom niet nodig.

Je kunt de informatie die je opgeeft stylen met behulp van Markdown.