Activiteit vooruitboeken

Hoe kan ik bij een activiteit instellen tot hoe ver in de toekomst een klant een boeking kan doen?

Wanneer je een nieuwe activiteit aanmaakt kun je bij Boekingsinstellingen bij het veld "Vooruit te boeken tot" aangeven tot hoeveel uren, dagen of weken een klant vooruit kan boeken in de toekomst.

Verder kun deze instelling van een activiteit altijd achteraf wijzigen:

1. Ga naar Mijn Bedrijf > Activiteiten
  2. Klik op de activiteit of op Wijzig van de desbetreffende activiteit
  3. Ga naar Boekingsinstellingen
  4. Ga naar veld "Vooruit te boeken tot"

Standaard is dit 12 weken, maar we raden het aan om dit korter te maken indien de lessen of trainingen druk worden bezocht.

Verder wordt er rekening gehouden met de eindtijd van een sessie. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld jouw klanten of leden pas na de sessie een boeking doen voor de sessie van volgende week, indien je bij deze instelling 1 week hebt ingesteld.