Nieuwsbericht sturen

Indien je een Pro account hebt kun je eenvoudig nieuwsberichten aanmaken en versturen.

Om een bericht te sturen naar alle klanten of leden volg je de volgende stappen:

1. Ga naar Marketing
  2. Klik op de button Nieuw Nieuwsbericht
  3. Selecteer bij 'Type bericht' Nieuwsbericht
  4. Geef onderwerp op en schrijf bericht
  5. Selecteer bij 'Versturen naar' Alle klanten
  6. Geef aan of je het bericht naar iedereen wilt e-mailen of enkel in de App wilt laten zien
  7. Klik op de button Verstuur bericht

LET OP: Wanneer je het nieuwsbericht via e-mail verstuurt dan wordt het bericht alleen verstuurd naar klanten of leden die 'Nieuwsbrief' aan hebben staan. Klanten kunnen dit aangeven tijdens het afrekenen van een product of via Profiel in de klantportaal/app.