Volgende betaling inplannen

Let op: betalingen worden automatisch altijd één periode vooruit gepland, hier hoef je niks voor te doen.

Een volgende betaling aanmaken kan interessant zijn wanneer je betalingen (ver) in de toekomst wilt wijzigen of verwijderen.

Indien je een nieuwe betaling wilt aan te maken volg je de volgende stappen:

1. Ga naar het profiel van de Klant
  2. Klik op tabblad Producten
  3. Klik op het abonnement en scroll naar Betalingen
  4. Klik linksonder op Volgende betaling inplannen

Vervolgens wordt een nieuwe betaling aangemaakt. De betaaldatum wordt automatisch vastgesteld op basis van de einddatum periode (t/m) van de vorige betaling en incasso-instellingen.

Als je de betaaldatum of periode wilt wijzigen dan kan dat door de betaling te wijzigen (via opties > Wijzig betaling).