Automatisch factuur aanmaken na betaling

Wanneer je automatisch een factuur wilt aanmaken na een betaling dan kun je dit instellen via Factuurinstellingen. Je kunt de volgende stappen volgen:

1. Klik rechtsboven op je naam (desktop) of ga naar menu (mobiel)
  2. Ga naar Instellingen
  3. Klik op Factuurinstellingen
  4. Selecteer "Ja" bij het veld "Automatisch factuur aanmaken?"

Let op: Er wordt geen factuur aangemaakt als iemand een gratis product van je afneemt, bijvoorbeeld een proefles of weekpas, of als je iemand gratis een product geeft. Daarnaast wordt er geen factuur aangemaakt als een klant geen adresgegevens heeft.