Online betalingen verwerken

Voor het verwerken van online betalingen werken we samen met de betrouwbare betaalprovider Mollie. Hieronder een stappenplan hoe aan te melden zodat je betalingen rechtstreeks op jouw zakelijke bankrekening kunt ontvangen:

1. Mollie account aanmaken

Om online betalingen te kunnen verwerken is het noodzakelijk om een account bij Mollie aan te maken via deze link.

2. Betaalmethodes activeren

Als je bent ingelogd bij Mollie, ga je via Instellingen > websiteprofielen naar Betaalmethodes. Activeer hier de betaalmethodes die je wilt accepteren. Op dit moment worden de volgende betaalmethodes in Trainin ondersteund: iDEAL, Bancontact, SEPA, Creditcard en Belfius Pay Button.

Betaalmethodes iDEAL (NL) of Bancontact (BE) worden het meest gebruikt om bijv. rittenkaarten/beurtenkaarten of losse lessen af te rekenen en SEPA-incaso (of SEPA-domiciliëring in België) wordt het meest gebruikt voor het automatisch innen van abonnementsgelden.

3. Koppel Mollie aan Trainin

Ga terug naar Trainin, klik rechtsboven op je naam en ga naar Instellingen en klik in menu op BetaalinstellingenHier zie je bovenaan een grote blauwe knop "Connect via Mollie". Klik hier op om jouw Mollie account te linken aan Trainin.

4. Synchroniseren

Tot slot kan je voor de zekerheid nog op het knopje eronder "Sync met Mollie" klikken.

Bedragen komen direct binnen op je Mollie account en je kunt zelf instellen wanneer geld van je Mollie account naar je eigen zakelijke bankrekening wordt overgemaakt. Je houdt hierdoor complete controle over je eigen financiën.