Nieuwe klant toevoegen

Hoe maak ik een nieuwe klant aan?

Via  de + knop  > Nieuwe Klant heb je de mogelijkheid om een nieuwe klant toe te voegen.

Na het toevoegen van het e-mailadres van de klant en de naam kan er een account worden aangemaakt.

Via de knop Meer gegevens (optioneel) is er de mogelijkheid om adres- en bedrijfsgegevens toe te voegen aan de klant. Daarnaast is er de mogelijkheid om een rekeningnummer van de klant toe te voegen en daarmee direct een product toe te kennen aan de klant en het bedrag te incasseren.

Wanneer je alle vereiste gegevens hebt ingevuld dan kun je klikken op 'Klant aanmaken'. Vervolgens wordt er een welkomstmail gestuurd naar de klant met daarin een automatisch gegenereerd wachtwoord (waarmee de klant kan inloggen) en een link naar het loginportaal.